Merhabalar sevgili okur,

Tüm gün eğlenmeye ve günün sonunda yorgunluktan bitap düşerek eve dönmeye var mısınız?

Avrupa’nın en büyük kapalı eğlence su parkı Polonya’da. Ne kadar büyük, parkın içerisinde neler var, hangi alanlarda eğlenebiliyoruz, parka nasıl gidebiliriz diye sorarsanız, sorularınızın yanıtları yazımızda. Haydi bize eşlik edin 🙂

Suntago Su Parkı ya da diğer adıyla Park of Poland, Polonya’nın Varşova iline yaklaşık bir saat uzaklıkta olup, 990 dönümlük bir alanı kaplıyor. Su parkı, 2020 yılında ziyarete açılmış. Parkın konum bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.

Suntago Eğlence Parkı, ortalama 10.000 kişilik kapasiteye sahip ve yılın 365 günü açık.

Çalışma saatleri ⇒ Pazartesi-Perşembe 10:00-21:00 || Cuma 10:00-22:00             Cumartesi 9:00-22:00 || Pazar 9:00-21:00
https://parkofpoland.com/docs/mapa-suntago.pdf

https://parkofpoland.com/docs/mapa-suntago.pdf

Parkta Bizleri Neler Bekliyor?

Park kendi içerisinde 3 tropikal bölüme ayrılıyor. Haritadan da görebileceğimiz gibi bunlar Relax, Saunaria ve Jamango.

Relax Suntago alanında ısıtmalı termal havuzlar, havuz içi bar, masaj alanları, buhar odası gibi alanlardan oluşuyor.

Saunaria Suntago alanında wellnes, spa, sauna, hamam, termal havuzlar gibi alanlardan oluşuyor.

Jamango alanında çeşitli yüzme havuzları, dalga havuzu, yapay sörf parkı ve 12’den fazla su kaydırağı ile parkın en çok ziyaret alan bölgesi.

Eğlence parkında bireysel aktiviteler dışında, doğum günü gibi özel partiler, etkinlikler veya özel iş toplantıları, konferanslar düzenlenebiliyor.

Park of Poland Bilet Ücretleri

Eğlence parkının ücretleri kullanım sürenize göre değişiyor. Tüm gün, 4 saat veya 2 saat kullanım süresi ve hafta içi/haftasonuna göre fiyatlar değişiklik gösteriyor. Örnek olarak tüm gün hafta sonu 149 Zloty, tüm gün hafta içi 124 Zloty. Fiyatlara buradan ulaşabilirsiniz.

Parka Nasıl Ulaşabiliriz?

Park’a ulaşım için üç seçenek bulunuyor.

  • Kendi aracınız

Parka tamamen belediye ulaşım araçları ile ulaşmanız mümkün değil. Parka kendi aracınızla gelecekseniz otoparkın ücretsiz olduğunu söylemek isteriz.

  • Varşova’dan kalkan Suntago otobüsü                                                          (Warszawa durak noktası Aleja Jerozolimskie 56)

Suntago Parkına ait otobüs kullanmak isterseniz, otobüs bileti satın alma işlemini son güne bırakmayın deriz. Aksi halde istediğiniz saatlerde bilet bulamayabilirsiniz. Bilet ücreti tek yön kişi başı 15 Zloty.

  • Toplu taşıma + Suntago otobüsü.                                                                      (Żyrardów durak noktası Aleja Partyzantów 3/1)

Bilet ücreti tek yön kişi başı 7 Zloty. Durak noktalarına ve otobüs zaman çizelgesine buradan bakabilirsiniz.

Park of Poland hakkında aklınıza takılan sorular varsa sitesinde yer alan sık sorulan sorular kısmına buradan bakabilirsiniz.

Suntago Eğlence Parkını detaylı incelemek isterseniz web sitesi, instagram hesabı ve facebook hesabını paylaşıyoruz.

Eğlence parkıyla ilgili kendi deneyimlerimizi ve yorumlarımızı okumak için bu yazımıza göz atabilirsiniz 🙂 Instagramdan bizi takip ederek hem paylaştıklarımıza hem de diğer günlük paylaşımlarımıza bakabilirsiniz.

Sevgiler 🙂

Categorized in:

Polonya,

Last Update: Ağustos 28, 2022